DIY: Gift Wrap

Wintertenen, bevroren vingers en een rode neus. Hoera, koning Winter maakt zijn intrede!

Onze hele achtertuin maakt zich klaar om aan zijn winterslaap te beginnen. De konijntjes hebben hun eigen liefkenshoektunnel gegraven, moederkloek scharrelt niet enkel haar eieren maar ook haar kippen bij elkaar en de bomen hebben hun laatste blad geblazen. Het signaal voor ons om de chauffage net iets hoger te zetten en de fleece-dekentjes, overigens mét kerstprint, uit de kast te halen.

Zulke decemberavonden zijn ideaal om onze DIY rubriek nog eens een keertje aan te vullen.

DIY: Gift Wrap

Een ideale verpakking voor kleine cadeautjes nodig?

Gedaan met het bewaren van die kleine juwelenzakjes. Dé ideale verpakking bestaat namelijk uit een keuken- of wc rolletje, een fleurig restje inpakpapier en wat vrolijke lintjes.

Neem een keukenrolletje, duw het voorzichtig wat platter en plooi de uiteinden naar binnen. Als je het stevig aanduwt, hoef je geen extra plakband te gebruiken. Vergeet je cadeautje niet in het rolletje te steken en werk het af met een leuk stukje inpakpapier.

Geen inpakpapier? Geen probleem! Je kan het rolletje ook versieren met gekleurde plakband, fleurige stofjes of zelfs met stukjes krantenknipsels. Probeer wat uit. Heb jij een prachtig eindresultaat? Aarzel dan zeker niet om het met ons te delen!

DIY GIFT WRAP

1 thoughts on “DIY: Gift Wrap

Plaats een reactie