About

Hé jij! 

Fijn dat je de weg naar onze blog gevonden hebt. Benieuwd naar de schrijvers achter de pen? Wel, graag stel ik jullie voor aan Vie en Jitske. Twee zusjes met een zelfde uitgesproken passie. Nu ja, schoonzusjes. Ach, als we maar gelukkig zijn zeker?

Een korte beschrijving over onze drang naar vintage, selfmade en originele hebbedingen, bestaat er helaas niet. De liefde voor tweedehandsspulletjes bracht ons enkele jaren geleden naar onze eerste rommelmarkten. Tweedehandsspullen of, hoe wij ze graag noemen, spulletjes met een verhaal. Wij zijn er namelijk rotsvast van overtuigd dat aan goed gerief, een verhaal hangt.

Deze eerste rommelmarkt-kennismaking heeft onze vrijetijdsbesteding helemaal omgegooid. Al gauw werd onze behoefte naar rommelmarkten groter dan de hunkering van een kind naar chocoladecake.

Onze oncontroleerbare verzameldrang startte heel onschuldig met wat vrouwelijke hebbedingen. Je weet wel, die prullaria waar vrouwen nooit genoeg van krijgen;  juwelen, handtassen, schoenen en noem maar op. Allen smeekten ze om onze aandacht en schreeuwden een eigenheid aan verhalen.  

Onze passie voor vintage en recycleerbare spullen reikte verder dan we ooit hadden kunnen inbeelden. Een veelheid aan decoratie- en woon ideeën ontsproten aan talloze rommelmarkt en kringwinkelbezoekjes. En er is een vrees, dat we er nooit genoeg van zullen krijgen. Graag nemen we jullie via onze blog mee naar een wereld waar oude en gebruikte spullen een liefdevolle tweede leven krijgen.

Liefs,
V&J

Plaats een reactie